Nyheder

Her finder du vores nyheder indenfor bl.a. ure, smykker og accessories til damer. 

Nyheder

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr20395
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke
Type accessory

304 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyheder til damer

Hos Ditur finder du altid et stort udvalg af nyheder inden for ure, smykker og tilbehør. 

Øverst på siden kan du filtrere din søgning efter blandt andet pris, specifikke brands, typer af ure og meget mere.

Find dit næste dameur hos Ditur.dk

Hos Ditur følger vi altid de nyeste trends inden for urbranchen samt de nyheder der finder sted indenfor accessories. Vi altid up-to-date med at følge omverdens tendenser.  

Skal uret udstråle din selvtillid og rolle på arbejdet? Skal du have noget klassisk og elegant eller noget robust der kan tåle en svømmetur i havet? Eller har du udset dig et bestemt materiale eller design, der passer til resten af din beklædning? Så er vi helt sikre på at vi kan finde noget som passer perfekt til dig. 

Vi arbejder derfor på at sikre et stort sortiment af dameure, der passer til enhver smag, så du med sikkerhed kan du finde dit kommende ur hos Ditur.dk.

Herudover finder du også et stort udvalg af smykker og tilbehør, som med sikkerhed vil passe til lige netop dit behov.


Armbåndsure i moderne eller tidsløse designs

Hos Ditur.dk finder du et sortiment af armbåndsure til dame i tidløse design – i de bedste materialer. 

Vores sortiment inkluderer nogle af de største urmærker og nyeste brands på markedet, heriblandt Dissing, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Certina, Daniel Wellington og mange flere brands. Herunder kan du også finde de nyeste og mest populære ur-serier såsom: Certina DS Action, Tissot PRX, Festina Chrono Bike, Fossil Gen 6, Garmin Vivoactive 4 og mange flere!

Vi udvider løbende vores sortiment, så du har flere brands og modeller at vælge imellem. Har du et ur eller urproducent i sinde, som vi ikke har på lager? Kontakt vores kundeservice og så undersøger vi om, det er muligt at bestille det ønskede herreur hjem. 

Nyeste smykker hos Ditur

Her på siden kan du samtidig finde alle vores nyeste smykker i sortimentet. Vi har et stort udvalg af alle typer smykker såsom øreringe, armbånd, ringe og halskæder. Men ikke blot det så har vi også oprettet underkategorier til dem alle, så det bliver så nemt som overhovedet muligt for dig at finde det helt rigtige smykke. Ved øreringe kan du f.eks. finde guld øreringe, sølv øreringe, hoops og ørestikker. Ved ringe kan du finde både guld ringe og sølv ringe. Ved halskæder er de ligeledes også tilgængelig i både guld og sølv. Ved armbånd kan du også finde din favorit i både guld og sølv.

Prisgaranti på alle ure til damer – dyrt som billigt

Du er ikke nødt til at betale en formue for dit næste ur. Vores filosofi er, at en billig pris ikke er ensbetydende med lav kvalitet.

Selvom vores sortiment er stort, har vi kun udvalgte de ure, der lever op til vores strenge kvalitetskontrol og interne krav. Som kunde er du derfor sikret et kvalitetsur, der holder i mange år fremover.

Vi tjekker løbende priserne hos konkurrerende butikker og webshops – så du kan være sikker på at få den bedste pris på markedet, når du køber dit næste ur. Du kan læse mere om vores prisgaranti her

 

8