Ditur Ekstra led (1 led)

49 kr

Bestillingsvare: Leveringstid kan variere afhængig af leverandør

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Mangler du ekstra led til dit ur? Så kan vi hjælpe dig med at bestille dem lige her!

Hos Ditur er det muligt at købe ekstra led til dit ur med lænke. Du kan her bestille alt fra two-tone ekstra led til sorte-, stål- eller brune ekstra led - vi kan undersøge, om vi kan skaffe led til netop dit ur i de farvekombinationer, det har. Eftersom ekstra led som regel er en bestillingsvare, vil dette også afspejle sig i leveringstiden. Har vi leddene på lager er leveringstiden som normalt, 1-2 dage, men er det bestillingsvarer, kan der gå alt fra 1-4 uger til vi modtager dem, alt afhængig af leverandør. Kundeservice kan hjælpe dig med en estimeret leveringstid på dette. 

For at sikre, at vi kan skaffe de rigtige ekstra led og at du kender den endelige pris, da denne kan variere, skal dette produkt derfor købes efter aftale med kundeservice. 

Når du har været i kontakt med kundeservice, kan du bestille dit ekstra led her, ved at gøre følgende: 

1) Læg det korrekte antal led i kurven: Ved at lægge dette produkt i kurven 1 gang, svarer det til køb af 1 ekstra led. Har du således brug for mere end 1 led, så læg dette produkt i kurven flere gange, svarende til det antal led du mangler. Dvs. mangler du 2 ekstra led, lægger du blot 2 stk af dette produkt i kurven. Prisen der er angivet på dette produkt, er stykprisen pr ekstra led, du køber. 

2) Notér model/navn: I kommentarfeltet skal du kommentere model/navn på dit ur, så vi kan sende de rigtige led afsted til dig. 

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0331
Tilbehør Ekstra led
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.