Fødselsdag

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr238
    kr9745
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Bæltebredde
Type accessory
Urboks plads
Antal ure inkluderet

52 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Diturs 8 års fødselsdagsfest - Spar 8% ekstra på alt!

Ditur fylder 8 år og det skal selvfølgelig fejres! Og er der en bedre måde at holde fødselsdag end ved at køre nogle virkelig skarpe tilbud?!

Brug koden Ditur8 for at spare 8% på alt til vores fødselsdag

Vi fejrer fødselsdagen ved at give dig 8% ekstra rabat på ALLE varer i hele shoppen! Dette gælder også i forvejen nedsatte varer! Derfor vil du kunne spare helt op til 80% på særligt udvalgte produkter. 

Brug koden Ditur8 i checkout for at modtage det stærke tilbud!

Hos Ditur så elsker vi at holde fødselsdag, og vi vil gerne invitere så mange med til festen som overhovedet muligt. Derfor vil vi komme til at holder mange konkurrencer hvor du kan vinde nogle fede præmier! Følg med på vores sociale medie sider på Facebook og Instagram, for at deltage i konkurrencerne.  

Diturs historie

Diturs historie startede i 2014, hvor Mikkel og Kasper Dissing drev deres webshop på deres 16 m2 værelse i Højbjerg. De startede med 50 ure i sortimentet, som primært var automatiske ure.

I dag er værelset i Højbjerg byttet ud med et nyt hovedsæde i Hasselager, hvor mere end 50 ansatte er med på holdet. Fælles for dem alle er, at de er urentusiaster og står klar til at hjælpe og rådgive kunder omkring ure.

I Januar 2020 stod Mikkel og Kasper Dissing frem på landsdækkende TV i Løvens Hule, hvor de pitchede deres forretning for 5 investorer. Her gik de fra programmet med Jacob Risgaard, medstifter af Coolshop samt Jesper Buch, stifter af Just Eat, som nye medlemmer af ejerkredsen.

Siden da er det gået stærkt, og 2022 markerer et nyt vigtigt kapitel for Ditur, da virksomheden allerede er trådt ind på de norske, svenske og tyske markeder. Her er målet det samme som i Danmark: At give kunderne mulighed for at købe ure, der ligner en million uden at koste en.

Tilbud på ure, smykker og meget mere!

Til Diturs 8 års fødseldag, så kan du spare virkelig mange penge på ure, smykker, accessories og meget mere. I denne kategori kan du finde nogle ekstra gode tilbud på diverse ure og smykker til nogle skarpe priser. Disse ure og smykker er særligt udvalgte efter hvad der er populært og hvad der er de stærkeste tilbud på. Men husk at gå på jagt på hele vores side, fordi du kan jo spare 8% ekstra på alle vores varer. Vi har scandinaviens største udvalg af herreure og dameure. Derudover har vi et kæmpe udvalg af smykker til både mænd og kvinder, så du kan gøre et kup på et kæmpe udvalg fra de største brands. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på ure og smykker til Diturs fødselsdag

Leder du efter et specifikt ur eller smykke? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure og smykker. Det betyder, hvis du finder det samme ur eller smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure eller smykker? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

2