OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hvid Marmor Vægur

Dette flotte vægur er udført i ægte marmor. Der findes 3 varianter, sort marmor, grøn marmor og denne variant i hvid marmor. Viserne er udført i en elegant guld farve, som passer perfekt ti hvide marmor. Hvis du savner fornyelse i boligindretningen, så er dette vægur helt perfekt! 

Dette flotte vægur passer perfekt til den nordiske stil, hvor det minimalistiske er i højsædet. Uret er uden markeringer og er holdt helt enkelt og elegant i designet. Uret måler 25 CM i diameter og er 2 CM dybt. Derudover kommer uret med et ekstra sæt visere. 

Et moderne vægure, der passer perfekt tils stue, køkken eller kontor. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer hvidmarmor
Brand Ditur
Type Vægur
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Marmor
Farve Hvid
Størrelse 25 cm. i diameter

Hvid Marmor Vægur

På lager

28% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 499 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på