OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Sort Marmor Vægur

På lager

28% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 499 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sort Marmor Vægur

Dette flotte vægur er udført i ægte marmor. Der findes 3 varianter, hvid marmor, grøn marmor og denne variant i sort marmor. Viserne er udført i en elegant guld farve, som passer perfekt ti sorte marmor. Hvis du savner fornyelse i boligindretningen, så er dette vægur helt perfekt! 

Dette flotte vægur passer perfekt til den nordiske stil, hvor det minimalistiske er i højsædet. Uret er uden markeringer og er holdt helt enkelt og elegant i designet. Uret måler 25 CM i diameter og er 2 CM dybt. Derudover kommer uret med et ekstra sæt visere. 

Et moderne vægure, der passer perfekt tils stue, køkken eller kontor. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer sortmarmor
Brand Ditur
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Marmor
Farve Sort
Størrelse 25 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på