Ditur springbarsæt til urremme 18 størrelser KXD0289

50% rabat

Vejl. Pris: 79 kr

Specialpris 39 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Springbarsæt

Med dette komplette sæt af springbar har du mulighed for at skifte forskellige størrelser springbar. Der er i alt 18 størrelser. Da det ikke er altid, at der medfølger ekstra springbar til et ur som standard, er det en god idé at have disse liggende. 

Værktøj til at sætte ny springbar i rem eller fjerne eksisterende springbar, benyttes denne: her og her

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0289
EAN 5740002796451
Tilbehør Værktøj
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Rustfrit stål
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Tilfreds
Stort udvalg og mange flere end jeg skulle bruge, ville ønske man kunne købe dem i løs vægt i stedet for
R.S. - 3. maj 2022
godt sæt
jeg manglede et par springbarer til 2 af mine ure, de var her i æsken og så har jeg også til det næste lange stykke tid.
jens - 20. apr. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.