Ditur bagkasse åbner orange KXD0288

60% rabat

Vejl. Pris: 99 kr

Specialpris 39 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Urværktøj batteriskifte bagkasse åbner

Dette værktøj til dit ur kan åbne bagkassen på ure der ikke har skrue bagkasse - er din bagkasse glat uden huller til skruer eller anden teknik, så er dette værktøj den bedste løsning, til at få det åbnet og skiftet batteriet til et ny.

Har du brug for yderligere værktøj til eksempelvis skift af batteri, springbar eller ander så se vores andre værktøjer til ure her

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0288
EAN 5740002796611
Tilbehør Værktøj
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Rustfrit stål
Farve Orange
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Nemt at bruge
Billigt stykke værktøj, men man skal lige være opmærksom på, at den kun virker til de ure hvor bagkassen kan poppes åben. Så jeres video og kunne derudfra se, at min kunne poppes åben.
Julie - 28. apr. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.