Hvorfor skal du bruge Viabill? 

ViaBill er en virksomhed som tilbyder en afbetalingsløsning, når du handler på diverse webshops. Afbetaling er en god løsning for dig, som ikke altid har råd til et nyt ur, men er god til at planlægge din økonomi, så det går op hver måned. Du har selv mulighed for at vælge over hvor mange rater, som du vil betale - Du skal dog minimum betale 1/10 hver måned. Det er vigtigt at fortælle, at hos ViaBill er det gebyrfrit at have en konto på op til 2000 kr. Dette betyder du kan låne op til 2000 kr. uden at betale renter eller gebyre for dine varer. 

Med ViaBill kan du dele betalingen op på dit nye ur, og dermed købe et ur helt ned til 20 DKK pr. måned! Se nedenfor, hvordan det fungerer og du nemt og billigt kan købe dit nye ur på afbetaling. 

Hvordan fungerer afbetaling?

Forstå ViaBill med 4 steps: 
1. Du bestiller - Læg dine ønskede varer i kurven og gå til betaling
2. ViaBill betaler - Vælg ViaBill som betalingsmetode under betalingsform
3. Du modtager - Få dage efter modtager du din pakke fra webshoppen
4. Du betaler - Se din vare an, og betal din første rate inden d. 20 i næste måned

Efter du har modtaget dine varer kontakter ViaBill dig, og du skal nu vælge over hvor mange rater du vil betale - Du kan max vælge 10 rater. Det er vigtigt, at du betaler inden d. 20 hver måned, da det ellers vil koste dig et gebyr. VI anbefaler du sætter en månedlig alarm på din telefon, så du ikke glemmer dette. 

 

Eksempel på køb af ur på afbetaling

Du vil gerne have et nyt ur og kigger inde på Ditur.dk, som har et hav af flotte herreure og dameure. Du ender med at vælge følgende ur: https://www.ditur.dk/tommy-hilfiger-1791121-luke
Du er nu nået til at skulle betale, her skal du vælge ViaBill som betalingsform. Du vil nu modtage dit ur i en pakke fra Ditur.dk, hvorefter der kommer en email fra ViaBill, hvor du skal vælge hvor mange rater du vil afbetale over. Lad os sige du vælger at betale over 10 rater. Dette betyder du skal betale 159,5 kr. inden d. 20 i de næste 10 måneder. Det er vigtigt, at du får betalt inden d. 20, da du ellers bliver opkrævet et gebyr.