⌛ LAST CHANCE - Op til 70% rabat⌛

Enamel

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr795
Køn
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Halskæde længde
Type smykke

Kollektioner(4)

127 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enamel 

Enamel, eller Enamel Copenhagen som det retteligt hedder, er et dansk smykkebrand, der er grundlagt af Marie Rantzau. Det danske smykkebrand laver håndlavede designer-smykker, der er vokset ud af en fascination af samspillet mellem ædle metaller og emalje-materialer. 

Enamel betyder ‘emalje’, som er materialet der er gennemgående for hele Enamel Copenhagens kollektionen af smykker. Brandet har et designunivers, der udspringer af danske rødder, og som har en passion fra de enkle linjer og er med et stærkt udtryk. 

Visionen med smykkekollektionen er den nordiske stil og høje kvalitet, som kommer til udtryk i smykket. Alle smykker fra Enamel Copenhagen er håndlavede, for at opretholde kvaliteten og bevare Enamels historie. Tankerne bag brandet er at lave en nyfortolkning af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver ejerens yndlingssmykke, og dermed brugt i årevis. 

Enamel smykker 

Enamel Copenhagen er meget andet end de færdige smykker. Der er en lang proces, som begynder med en spirende idé, og som slutter som et færdigt smykke. De populære smykkedesigns udspringer fra Marie Rantzaus kreativitet og formes og tilpasses ved avancerede 3D tegninger.

Smykkerne fra Enamel er produceret i Thailand, hvor hun har faste teams både i Thailand og i Kina. Derved har hun været med til at skabe nye arbejdspladser og sikrer at produktet lever op til visionen.

Få et smykke for livet fra Enamel Copenhagen 

Når du køber et smykke fra Enamel, får du et smykke du vil have glæde af hele livet. Dels er de lavet i en høj kvalitet, som sikrer at både form og farve holder, men på designsiden er der også lagt vægt på tidsløse designs, som aldrig går af mode.

I stedet får du med et smykke, som har den perfekte balance mellem enkelthed og detaljerigdom. Alle de smukke smykker fra Enamel er skabt til at kunne bæres af alle kvinder, og vi er sikre på, at du nok skal finde smykke som rammer din smag.   

Enamel vil nemlig gerne lave smykker til alle typer kvinder, hvilket også er derfor der er mange forskellige varianter og designs at vælge i mellem. Fælles for dem alle er dog, at de er af super høj kvalitet.

Selvom smykkerne fra Enamel er smukke og af høj kvalitet, er de placeret i et prisleje, som også tillader alle at lege med. Udforsk vores store udvalg og find det smykke som tiltaler dig mest.

Stort udvalg af Enamel smykker

Hos Ditur har vi altid et stort udvalg af de smukke Enamel smykker. Fællesnævneren for smykkerne fra Enamel Copenhagen er, at materialerne i smykkerne er fra det ypperste niveau. 

Kvaliteten er essensen for brandet, hvilket kommer til udtryk i nogle af vores bestsellere som Enamel Hoops Leonora & Enamel Lola Rainbow Armbånd, der er lavet i 925 Sterling sølv og ydermere er forgyldt i en 18 karat guldbelægning, der er gennemgående for alle produkterne fra Enamel.

Se vores udvalg af:

Enamel Copenhagen smykker - farverige og tidsløse emaljesmykker

Enamel Copenhagen smykker er selvfølgelig først og fremmest kendetegnet ved deres brug af emalje-kugler, som går igen på mange af smykkerne i deres sortiment. Men smykkerne fra Enamel er også kendetegnet ved, at de ofte er ganske farverige.

Marie Rantzau mener nemlig, at farver er med til at skabe glæde. Derfor vil du også kunne se, at mange af smykkerne her på siden findes i mange forskellige flotte farver og udtryk.

Find smykker fra Enamel og mange andre store brands hos Ditur 

Udover vores store udvalg af Enamel Copenhagen smykker, kan du altid finde et bredt udvalg af smykker fra andre store brands her hos Ditur. Udforsk f.eks. vores udvalg af smykker fra Pilgrim, Nordahl Jewellery, Pico Copenhagen samt mange flere. 

Smykkerne på vores side henvender sig til alle, og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter. Hos Ditur mener vi, at alle bør have mulighed for at købe et smukt smykke, der passer perfekt til dig. 

Derfor udbyder vi et bredt sortiment inden for smykker til overkommelige og fornuftige priser. Vi er derfor sikre på, at der er et smykke som passer perfekt til dig.

Køb Enamel hos Ditur

Hos Ditur kan du trygt købe Enamel smykker. Vi har altid dag-til-dag levering ved køb inden kl. 19:00 mandag-torsdag, og inden kl. 16:00 om fredagen. Samtidig har vi prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit smykke billigere et andet sted, prismatcher vi naturligvis smykkerne, så du får den samme pris hos os. 

Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur er autoriseret forhandler af Enamel Copenhagen smykker, så du er garanteret ægthed af produktet. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.4