Enamel

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr845
Køn
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kollektioner(4)

151 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enamel 

Enamel Copenhagen blev grundlagt i 2012, og er et dansk smykkebrand, der laver enkle og farverige håndlavede smykker med unikke emalje-detaljer. Alle smykker er designet af ejer og smykkedesigner Marie Rantzau, hvis fascination af samspillet mellem ædle metaller og emalje-materialer præger smykkernes udseende.

Enamel betyder ‘emalje’, som er materialet der er gennemgående for hele Enamel Copenhagens kollektionen af smykker. Brandet har et designunivers, der udspringer af danske rødder, og som har en passion for de enkle linjer og er med et stærkt udtryk.

Visionen med smykkekollektionen er den nordiske stil og høje kvalitet, som kommer til udtryk i det enkelte smykke. Alle smykker fra Enamel Copenhagen er håndlavede, for at opretholde kvaliteten og bevare Enamels historie. Tankerne bag brandet er at lave en nyfortolkning af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver ejerens yndlingssmykke og dermed brugt i årevis.

Enamel laver smukke armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Ditur har også et stort udvalg af smykker såsom øreringe, armbånd, halskæder og ringe, så hvis du ikke finder din favorit fra Enamel, så kan du gå på udkig i hele vores udvalg, så du kan fylde dit smykkeskrin op med de helt rigtige smykker.

Farverige og tidsløse emaljesmykker fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen smykker er selvfølgelig først og fremmest kendetegnet ved deres brug af emalje-kugler, som går igen på mange af smykkerne i deres sortiment. Men smykkerne fra Enamel er også kendetegnet ved, at de ofte er ganske farverige.

Marie Rantzau mener nemlig, at farver er med til at skabe glæde. Derfor vil du også kunne se, at mange af smykkerne her på siden findes i mange forskellige flotte farver og udtryk.

Smykker produceret på nøje udvalgte værksteder i østen

Enamel Copenhagen er meget andet end de færdige smykker. Processen omkring at skabe smukke smykker er lang, og den kræver masser af arbejde, inden de færdige smykker er lavet.

Først og fremmest skal idéen findes, og når Marie Rantzau skal inspireres, kigger hun ofte mod modeverden og tidens øvrige tendenser, hvorfra hun kombinerer det med et designmæssigt grundlag fra den nordiske minimalisme.

Når den spirende idé manifesterer sig i et konkret smykkedesign, formes og tilpasses det ved avancerede 3D tegninger. Alle smykkerne fra Enamel er produceret i Asien, hvor hun har faste teams både i Indien, Thailand og i Kina, som laver smykkerne på nøje udvalgte værksteder, hvorfra den høje kvalitet altid er sikret. Derved har hun været med til at skabe nye arbejdspladser og sikrer samtidig at produktet lever op til visionen.

Alle de flotte smykker fra Enamel Copenhagen er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv.

Få et smykke for livet fra Enamel

Når du køber et smykke fra Enamel, får du et smykke, du vil have glæde af hele livet. Dels er de lavet i en høj kvalitet, som sikrer at både form og farve holder, men på designsiden er der også lagt vægt på tidsløse designs, som aldrig går af mode.

I stedet får du med et smykke, som har den perfekte balance mellem enkelthed og detaljerigdom. Smykkerne er skabt med et ønske om en harmonisk balance i design og farverighed, hvilket også betyder, at smykkerne favner alt fra det legende udtryk til det mere ekstravagante look.

Det omfavnende look i smykkerne fra Enamel Copenhagen er også et resultat af, at et af brandets store ønsker er, at alle skal have mulighed for at gå med deres smykker og samtidig opleve dem som en del af livets mange glæder, højtider og minder,

Alle de smukke smykker fra Enamel er på den måde skabt til at kunne bæres af alle kvinder, og vi er sikre på, at du nok skal finde smykke, som rammer din smag. Enamel vil nemlig gerne lave smykker til alle typer kvinder, hvilket også er derfor, at der er mange forskellige varianter og designs at vælge i mellem. 

Fælles for dem alle er dog, at de er af super høj kvalitet. 

Men selvom smykkerne fra Enamel er smukke og af høj kvalitet, er de placeret i et prisleje, som tillader alle at lege med. Udforsk vores store udvalg og find det smykke som tiltaler dig mest.

Perfekt i samspil med andre smykker

Et andet fantastisk element ved smykker fra Enamel Copenhagen er, at de er fantastiske i samspil med andre smykker. Hvis du har flere forskellige smykker fra Enamel, vil de selvfølgelig naturligt gå rigtig godt sammen, men selv hvis det ikke er tilfældet, kan de snildt kombineres med andre smykker.

Her kommer smykkernes stærke, men dog enkle og minimalistiske, udtryk virkelig til sin magt, da du sagtens kan slippe afsted med at mikse og matche forskellige øreringe, fingerringe eller noget helt tredje.

Det her med at mikse og matche forskellige smykker er virkelig noget, som er oppe i tiden. I jagten på at få et mere personligt look, er det virkelig også noget, som kan få ens look til at skille sig ud fra mængden.

Specielt er det oplagt på hænderne, hvor du kan skabe et udtryksfuldt spil mellem flere forskellige fingerringe, eller hvis du har flere huller i ørene, kan du også her skabe et helt personligt og unikt look.

Selvom det før i tiden nærmest var forbudt, kan du altså også sagtens kombinere smykker af sølv og guld. Så hvis du har en lækker ørering eller fingerring i guld, kan du sagtens finde et tilsvarende sølvsmykke fra Enamel Copenhagen, som vil gå fantastisk i spænd med dit guldsmykke.

Stort udvalg af Enamel smykker

Hos Ditur har vi altid et stort udvalg af de smukke Enamel smykker. Fællesnævneren for alle smykkerne fra Enamel Copenhagen er, at materialerne er fra det ypperste niveau. 

Kvaliteten er essensen for brandet, hvilket kommer til udtryk i nogle af vores bestsellere som Enamel Hoops Leonora & Enamel Lola Rainbow Armbånd, der er lavet i 925 Sterling sølv og ydermere er forgyldt i en 18 karat guldbelægning, der er gennemgående for alle produkterne fra Enamel.

Find smykker fra Enamel og mange andre store brands hos Ditur 

Udover vores store udvalg af Enamel Copenhagen smykker, kan du altid finde et bredt udvalg af smykker fra andre store brands her hos Ditur. Udforsk f.eks. vores udvalg af smykker fra Pilgrim, Izabel Camille, Pico Copenhagen samt mange flere. 

Smykkerne på vores side henvender sig til alle, og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra båd eksklusive til prisvenlige producenter. Hos Ditur mener vi, at alle bør have mulighed for at købe et smukt smykke, der passer perfekt til dig. 

Derfor udbyder vi et bredt sortiment inden for smykker til overkommelige og fornuftige priser. Vi er derfor sikre på, at der er et smykke som passer perfekt til dig.

Køb Enamel hos Ditur

Hos Ditur kan du trygt købe Enamel smykker. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den. Samtidig har vi prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit smykke billigere et andet sted, prismatcher vi naturligvis smykkerne, så du får den samme pris hos os.

 Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur er autoriseret forhandler af Enamel Copenhagen smykker, så du er garanteret ægthed af produktet. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring dit smykke så tøv ikke. Vi kan kontaktes på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

4