LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Enamel Copenhagen

Danske håndlavede designer smykker

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr795
Køn
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke
Gavesæt inklusiv

132 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Køb Enamel smykker på Ditur.dk

Enamel Copenhagen er dansk håndlavet designer smykker grundlagt af Marie Rantzau. Smykkebrandet er vokset ud af en fascination af samspillet mellem ædle metaller og emalje materialer. Enamel betyder emalje som er materialet der er gennemgående for hele Enamel Copenhagen kollektionen. Enamel Copenhagen har et designunivers, der udspringer sig af danske rødder, som har en passion fra de enkle linjer og med et stærkt udtryk. Visionen med smykkekollektionen er den nordiske stil og høje kvalitet som kommer til udtryk i smykket. Alle smykkerne er håndlavet, for at opretholde kvaliteten og bevare Enamels historie. Tankerne bag brandet er at lave en nyfortolkning af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver ejerens yndlingssmykke, og dermed brugt i årevis. 

Enamel Copenhagen er meget andet end de færdige smykker. Der er en lang proces, som begynder med en spirende idé og slutter som et færdigt smykke. De populære smykkedesigns udspringer fra Marie Rantzaus kreativitet og formes og tilpasses ved avancerede 3D tegninger. Smykkerne er produceret i Thailand, hvor hun har faste teams både i Thailand og i Kina. Derved har hun været med til at skabe nye arbejdspladser og sikre en at produktet lever op til visionen.  

 

Stort udvalg af Enamel halskæder, ringe, øreringe og armbånd 

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af Enamel halskæder, ringe, øreringe og armbånd. Fællesnævneren for smykkerne fra Enamel Copenhagen er at materialerne i smykkerne er fra det ypperste niveau. Kvaliteten er essensen for brandet, hvilket kommer til udtryk i nogle af vores bestsellers som Enamel Hoops Leonora & Enamel Lola Rainbow Armbånd der er lavet i 925 Sterling sølv og ydermere er forgyldt i en 18 karat guldbelægning der er gennemgående for alle produkterne fra Enamel. 

Se også vores udvalg af andre smykkemærker 

Hos Ditur tilbyder vi et stort udvalg af smykker både til kvinder og mænd. Vi har både smykker fra mærkerne Pilgrim, Nordahl Jewellery, Pico Copenhagen og mange flere. 

Vores smykker henvender sig til alle og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både eksklusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af både øreringe, armbånd, halskæder, ringe mm.. Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et smukt smykke der passer perfekt til dig. Vi udbyder et bredt sortiment inden for smykker til overkommelige og fornuftige priser. Vi er derfor sikre på der er et smykke som passer perfekt til dig.

Trustpilot 

Hos Ditur.dk kan du købe smykker hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit smykke billigere et andet sted, prismatcher naturligvis smykkerne, så du får den samme pris hos os. Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur.dk er autoriseret forhandler af Enamel Copenhagen, så du er garanteret ægthed af produktet. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 35.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

 

4