Filtre
Pris
Type accessory
Sorter efter

Ray-Ban solbriller

Ray-Ban solbriller er et af de mest ikoniske solbrille brands på verdensplan, hvilket skyldes deres utrolige kvalitet og flotte designs. Brandet blev grundlagt tilbage i 1936, fordi det amerikanske luftvåben efterspurgte beskyttelse af øjnene til deres piloter, og der trådte Ray-Ban i karakter og producerede deres første kollektion af Aviator solbriller. Disse solbriller blev en favorit fra dag et, og er stadig ekstremt populære den dag i dag. Ray-Ban har formået at fastholde deres høje popularitet gennem årene, og er stadig en af de største solbrille brands på verdensplan. Grunden til at Ray-Ban solbriller er så populære skyldes deres tidsløse designs og kvalitet, som holder i en livstid.

Kæmpe udvalg af Ray-Ban solbriller til Danmarks bedste priser hos Ditur

Hos Ditur kan du finde et kæmpe udvalg af moderne Ray-Ban solbriller til både damer og herre. Vores udvalg dækker over mere end 14 modeller, som kommer i stor variation i design og farvekombinationer. I vores store udvalg finder du Danmarks laveste priser på Ray-Ban solbriller. Vi tjekker løbende priserne hos vores konkurrenter for at kunne tilbyde vores kunder den laveste pris på markedet, men hvis du kan finde solbrillerne billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen. Derfor kan du trygt købe dine nye Ray-Ban solbriller hos Ditur.

Hvor bliver Ray-Ban solbriller produceret

Ray-Ban solbriller startede med at blive produceret i USA, men blev i 1999 opkøbt af den italienske virksomhed Luxottica. Derefter blev produktionen af Ray-Ban solbriller rykket, og bliver i dag produceret i både Italien og i Kina.

Hvordan kan man se om Ray-Ban solbriller er ægte?

Når du skal købe Ray-Ban solbriller, så er det selvfølgelig vigtigt, at de er ægte. Det er heldigvis nemt og hurtigt, at se om dine Ray-Ban solbriller er ægte, da der vil stå "RB" eller "Ray-Ban" i hjørnet på venstre linse på solbrillen ved alle solbriller fra Ray-Ban. Når du handler hos Ditur, så kan vi garantere for ægtheden af alle vores Ray-Ban solbriller, da vi er autoriseret forhandler af brandet, og vi køber derfor solbrillerne fra brandet selv.

Hvor kommer Ray-Ban fra?

Ray-Ban er et amerikansk brand, som blev grundlagt tilbage i 1936. Dog blev brandet opkøbt i 1999 af den italienske virksomhed Luxottica, men Ray-Ban står stadig fast ved deres stolte amerikanske rødder og historie.

Køb Ray-Ban solbriller til Danmarks bedste priser på Ditur

Køb Ray-Ban solbrilelr hos Ditur og nyd godt af vores mange fordele.

Vi har eksempelvis prisgaranti, hvilket betyder at du altid kan få Ray-Ban til markedets skarpeste priser hos os. Hvis du finder solbrillerne billigere et andet sted, så du får den samme pris hos os.

Derudover har vi også dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret, når du køber Ray-Ban solbriller hos os. Dette er en stor fordel, når du fx skal købe gaver til jul eller til fødselsdage.

Hvis du har brug for yderligere overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 55.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.