Casio Classic Retro Gold A168WG-9EF

16% rabat

Vejl. Pris: 595 kr

Specialpris 495 kr

På lager

 • Produktbeskrivelse
 • Specifikationer
 • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro Gold A168WG-9EF

Dette ur er et klassisk digitalt ur, som er udført i et guld design med en lænke af rustfrit stål. Derudover har uret både stopursfunktion, automatisk kalender og alarm. Dette ur er perfekt til at pifte et outfit op.  

 • Urets spænde kan nemt justeres
 • 1 daglig alarm
 • Urets batteri kan holde i ca 7 år ved normalt brug
 • Urets display lyser op ved at trykke på en knap
 • Automatisk kalender der viser dato, dag og måned. Når den er indstillet, vil den altid vise den korrekte dato
 • Uret kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format
 • Præcis måling af den forløbne tid, splittid og totale tid ved tryk på en knap. Stopuret kan køre i op til 1 time før det nulstilles
 • Uret er ISO 22810 certificeret hvilket betyder at det kan tåle at blive vådt i kortere tid ad gangen
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A168WG-9EF
EAN 4971850433613
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark. Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Urværk
Urværk Digitalt Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Design
Farve på urkasse Guld
Farve på urskive Guld
Farve på rem Guld
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 36 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 9 mm
Rembredde 21 mm
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Glas Plexiglas Uret har plexiglas. Fordelen ved at bruge plexiglas er, at materialet er stærkt og mindre skrøbeligt end glas.
Funktioner Datovisning Stopur
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Must have!
Det er mit hverdags ur, det pænt, retro og dejlig let. uret har både stopur og alarm.
Du får super meget for pengene!
Lauritz - 10. jul. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic Retro A168WA-1YES
En klassiker
Selvom jeg ikke går med digital ur til dagligt, så kan Casio stadig noget!
Frederik - 21. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic Retro A168WA-1YES
Super fedt ur
Rigtigt lækkert ur til pengene. Kan klart anbefales
Daniel - 7. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic Retro A168WA-1YES
Fantastisk retro Casio ur
Super ur, præcis som det var for 20-30 år siden, til en formidabel pris - Dog har denne model en meget bedre backlight, end hvad de kunne præstere i tidligere modeller..
Frederik - 6. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic Retro A168WA-1YES

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.