OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Certina DS Chronograph Automatic C0384621603700

På lager

12.900 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS Chronograph Automatic C0384621603700

Dette ur imponerer med de bedste materialer og teknologi af høj kvalitet. Uret drives af en Swiss Made automatisk bevægelse og har en gangreserve på 60 timer. Dertil er uret lavet med ridsefast safirglas og rustfrit 316L stål, som gør dette ur resistent og robust. Uret kan modstå vandtryk på op til 10 ATM (100 meter). Med den fine urskive og det fremragende håndværk gør DS Chrono også en ekstremt god figur på håndleddet! Den blå markør, anvendte indekser og arabiske tal skiller sig tydeligt ud mod baggrunden, og sikrer således altid den bedste læsbarhed. En læderrem, der sidder utroligt godt og behageligt på håndleddet, fuldender denne imponerende model fra Certina. DS Chronograph Automatic er en tidløs og pålidelig ledsager, der tilbyder alt, hvad en urentusiast ønsker. Certina udtaler selv at dette er et "historisk eksemplar" i deres over 130 år gamle levetid som urfabrikant.

Vejledende pris i butik er: 14.600,00 kr.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Gangreserve på 60 timer
Uret har en gangreserve på 60 timer
Specifikationer
Varenummer C0384621603700
EAN 7612307146430
Brand Certina
Urværk Mekanisk automatisk
Type Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 14 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 60 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på