Sølvsmykker

Her finder du alle vores sølvsmykker til kvinder, der foretrække det lækre rå sølv-look!

Sølvsmykker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr2795
Brand
Udsmykning
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kategorier(4)

416 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sølv smykker

Find nye og flotte sølv smykker lige her hos Ditur. De skinnende og rå smykker af sølv er altid en sikker vinder. Derfor gælder det også om at have noget forskelligt at vælge imellem, når man udvælger dagens smykker fra smykkeskrinet.

Der er mange der elsker smykker af sølv, og vi forstår godt, at mange elsker dem. Det smukke metal er, med dets elegante, glinsende og strålende udtryk, både perfekt til hverdag, men også til de festlige lejligheder.

Uanset om du leder efter et iøjnefaldende sølv smykke, eller om du mere er til simple smykker af sølv, kan du finde det hos os. Vi vil nemlig gerne tilbyde noget for enhver smag, og det afspejles i vores store udvalg, hvor du kan finde mange forskellige sølv smykker.

Stort udvalg af smukke smykker af sølv

Vores udvalg af smykker af sølv byder på utroligt mange smukke varianter. Du kan finde alt fra det enkle, til det mere ekstravagante og iøjnefaldende. Og udover at være utroligt smukke, kan du også være sikker på smykker af høj kvalitet, når du handler hos Ditur.  

Vi forhandler nemlig udelukkende sølv smykker fra mærker, som er garant for høj kvalitet. Samtidig er næsten alle smykkerne i 925 Sterling sølv, som er et stort kvalitetsstempel, når det kommer til sølv smykker. Et godt eksempel på dette er de elegante sølv ringe fra Sif Jakobs eller de eksklusive øreringe fra Pilgrim.

Det byder vores udvalg af sølv smykker til kvinder på:

Smykker i sølv fra de største brands

Når du skal købe sølv smykker, så er det vigtigt at være opmærksom på hvilket brand, som smykket kommer fra. Mærket spiller en stor indflydelse på valg af smykker, fordi mange kvinder samler på smykker fra et udvalgt brand, og mange har en præference for et eller flere brands fremfor andre. Dette vil vi hos Ditur gerne imødekomme, og derfor sælger vi sølv smykker fra alle de største brands på markedet. I vores sortiment kan du finde sølv smykker fra store mærker som: Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs, Enamel og mange flere! Derfor kan du finde dit nye sølv smykke hos os, uanset hvilket mærke du bedst kan lide.

Hvordan renser man sine sølv smykker?

Med tiden kan man risikere, at ens sølv smykker ‘oxiderer’ en smule. Det giver en knap så pæn overflade, som gør sølvet gammelt og kedeligt at se på. Heldigvis kan det relativt nemt fikses. 

Enten kan du vælge at købe sølvrens, som er et produkt der lavet til fjerne oxideringens grimme effekt på smykket. Hvis smykket ikke er specielt snavset, kan du også bare bruge en ren og blød klud til at klare arbejdet. Hvis du vil vide mere om rengøring af smykker, har vi skrevet et længere blogindlæg om emnet.

Køb elegante smykker af sølv hos Ditur

Når du køber smykker af sølv hos Ditur, nyder du automatik godt af en lang række fordele. Vi har eksempelvis prisgaranti, 99 dages returret og 2 års garanti. Samtidig sørger vi også for lynhurtig levering, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på dine nye sølv smykker.

Vi arbejder hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

11