Dissing Chrono Two Tone Steel Black/Gold

På lager

995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Chrono Two Tone Steel Black/Gold

Dissing Watches blev grundlagt af to urentusiatier i Aarhus, Danmark. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. DIssing Watches blev grundlagt med en ambition om at skabe det perfekte herreur til en pris på under 1.000 DKK. Dette er lykkedes med deres første serie af chronograf herreure til 895 DKK. Efterfølgende har man lanceret "steel-serien" med stållænker i høj kvalitet til blot 995 DKK, og nu kan du få den helt nye Chrono serie til blot 995 DKK!  Målet om en højere kvalitet til en fair pris er helt sikkert opnået med Dissing urerne. Når du køber et Dissing Chrono får du et super lækkert herreur med en solid vægt og elegant design. Netop den høje kvalitet til en lav pris gør, at Dissing Watches hurtigt er blevet en bestseller i Danmark. 

Dissing Chrono Two Tone Steel Black/Gold har et moderne design, hvor lænken er udført i rustfrit stål med guldmarkeringer og en klassisk sort urskive. En perfekt kombination. Uret har et kvarts urværk, som normalt kun findes på herreure til en meget højere pris. Uret har stopursfunktion med milisekundviser. Derudover har uvrærket datovisning.

Uret måler 44 mm. i diameter. og er blot 10 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til et herreur. Dissing har mineralglas og et kvarts urværk. 

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Dissing. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste pris!

Du kan se de andre ure fra Dissing her

Specifikationer:

  • Diameter: 44 mm
  • Tykkelse: 10 mm
  • Urværk: Kvarts urværk
  • Glas: Mineralglas, brudsikkert
  • Rem: Lænke udført i stål
  • Vandtæt til 3 ATM

Dissing Watches til Danmarks bedste priser hos Ditur.dk

Specifikationer
Varenummer Dissing-D82
Mærke Dissing
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Bezel Tachymeter
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Bredde på rem 22 mm.
Materiale lænke Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os