Dissing Classic D1563

(2)

På lager (+10 stk.)

Dag til dag levering

99 dages returret

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dissing Classic D1563

Dissing Classic er til hende som ønsker et klassisk og tidløs ur, hvor der hverken er gået på kompromis på kvalitet eller design. Uret har en elegant urskive med romertal i øverste markering. Urskiven måler 30 mm i diameter og uret er vandtæt ned til 5 ATM. Dette ur kommer i en kombination af guld og hvid, som passer perfekt til kvinden som ønsker et ur der kan bruges til alle begivenheder. 

Dissing
Dissing blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene, derfor har fokus også været at skære fordyrende mellemled fra. Med et ur fra Dissing får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe.
5 ATM / 50 m
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.

Specifikationer

Specifikationer

Generelt

SKU D1563
EAN 5740002782331
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand
  • Dissing blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene, derfor har fokus også været at skære fordyrende mellemled fra. Med et ur fra Dissing får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million. Dissing
Garanti
  • Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler. 2 år

Urværk

Urværk
  • Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt. Kvarts

Design

Farve på urkasse Guld
Farve på urskive Hvid
Farve på urkrans Guld
Farve på rem Guld
Remtype
  • En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. Lænke
Urkasse materiale
  • Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet. Rustfrit stål

Størrelse

Diameter
  • OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal. 30 mm
Tykkelse 6 mm
Rembredde
  • Remmen bredde er 14 mm 14 mm

Egenskaber

Vandbeskyttelse
  • Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på. 5 ATM / 50 Meter
Glas
  • Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur. Safirglas
Type lås Butterfly-lås

Levering & Returnering

Levering & Returnering

Levering

Hos Ditur.dk får du dag-til-dag levering på hverdage med GLS, hvis du bestiller inden klokken 21.  

Vi bestræber os altid på at levere din ordre hurtigt og effektivt, hvorfor vi nøje har udvalgt de bedste, hurtigste og sikreste leveringsformer og distributører på markedet, til at levere din ordre. 

Vi tilbyder følgende leveringsformer: 
GLS Pakkeshop (39 kr.)

GLS Privat (49 kr.)

GLS Arbejdsadresse (49 kr.)

Burd (39 kr.)

DHL (varierende)

Afhentning i butik (0 kr.)

 

Retur

99 dages fuld returret!

Hos Ditur.dk sælger vi kun produkter, som vi har nøje udvalgt og testet kvaliteten af. Derfor får du 99 dages fuld returret ved køb af vores produkter. Gælder både online og i vores fysiske butik.

Vi stoler på vores produkters kvalitet og priser. Vi giver dig derfor god tid til at overveje, om du vil beholde dit nye køb, så du føler dig helt sikker.

Det betyder, at du i 99 dage fra købsdato kan returnere dine varer, og få det fulde beløb retur, så længe produktet bliver sendt retur i den original stand, som den blev leveret i. 

Hos Ditur er det vigtigt for os altid at yde en god kundeservice, så hvis du får brug for hjælp, vil vores erfarne kundeserviceteam sidde klar til at hjælpe dig. Er du ikke tilfreds med en vare kan du nemt og simpelt returnere din vare ved blot at udfylde og printe en returneringsformular, som du kan finde her.

Produktanmeldelser (2)

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Dissing Classic D1563
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

Læs vilkår

Andre kunders anmeldelser

Flot og elegant
Meget klassisk ur, så det vigtigste for mig var pris og kvalitet, som jeg syntes efter at havet gået med uret i et par uger virker rigtig fornuftigt.
-

Review originalt lavet på Dissing Classic D1567

Stil og elegance
Forkælede konen med dette ur og det er elegant kan bruges til både hverdag og fest og sidder fantastisk om håndleddet
-

Review originalt lavet på Dissing Classic D1564