SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fossil Grant CH2891

Med dette ur fra Fossil får du et klassisk herreur med brune detaljer og sort urskive. Det ideelle ur til den detaljeorienteret mand. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Fossil
Fossil er et amerikansk brand, der blev stiftet af Tom Kartsoti i 1984. Grundet deres brede sortiment af ure, smykker og diverse accessoires er de vokset til et anerkendt modebrand, som har kendte mærker som BMW og Skagen Denmark under sig.

Deres kvalitets- og modebevidste ure afspejler et moderne udtryk, som kan bruges til mange anledninger. Visionen er at designe ure til de momenter, der former os, og det udtryk, vi ønsker at udvise.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer CH2891
EAN 4053858021488
Køn Herreure
Brand Fossil
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Bredde på rem 22 mm.
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 15 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Fossil Grant CH2891

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 995 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på