Nyheder

I denne kategori har vi samlet de sidste nye herre produkter, som vi har fået ind på hjemmesiden. 

Nyheder

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr126195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke
Type accessory

475 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyheder til herre hos Ditur

I denne kategori har vi samlet de sidste nye herre produkter, som vi har fået ind på hjemmesiden. Her kan du finde de nyeste ure, urbokse, accessories mm. til mænd. Hvis du er typen som elsker at gå forrest med de nyeste produkter på markedet, så er dette stedet for dig.

Øverst på siden kan du filtrere din søgning efter pris, specifikke brands, typer af ure og meget mere.  

Vores sortiment inkluderer nogle af de største urmærker og nyeste brands på markedet, heriblandt Dissing, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Certina, Daniel Wellington og mange flere brands. Herunder kan du også finde de nyeste og mest populære ur-serier såsom: Certina DS Action, Tissot PRX, Festina Chrono Bike, Fossil Gen 6, Garmin Vivoactive 4 og mange flere!

Vores nyeste smykker til mænd

Her på siden kan du også finde alle vores nyeste smykker til mænd. Vi opdaterer hele tiden vores store soritment af smykker til mænd, fordi det er blevet virkelig trendy for mænd at pynte deres outfit med smykker. Derfor kan du her på siden finde alle vores nyeste smykker til mænd såsom: armbånd, halskæder og ringe. Af den årsag så kan du finde de næste nye smykke til mænd lige her. 

Fordele ved at handle hos Ditur

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Dette betyder også at vi naturligvis tilbyder 2 års reklamationsret på alle varer.  

Vi prismatcher vi altid alle danske butikker og webshops. Derudover får du lynhurtig dag-til-dag levering og 99-dages returret.

Hvis du skulle have brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte Diturs kundeservice på e-mail: [email protected] eller telefon: 60 57 07 35.   

12