SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Automatic J812/A

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur er nemlig udført i et sporty look med en blå læderrem og urskive. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler. Glasset på dette ur er desuden safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Gangreserve på 42 timer
Uret har en gangreserve på 42 timer
Specifikationer
Varenummer Jaguar Automatic J812/A
EAN 8430622675935
Køn Herreure
Brand Jaguar
Urværk Mekanisk automatisk
Swiss Made Swiss Made
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 45 mm.
Gangreserve 42 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Jaguar Automatic J812/A

På lager kun 1 stk. tilbage!

23% rabat

Vejl. Pris: 12.995 kr

Specialpris 9.995 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på