Konfirmation

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr34145
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory
Urboks plads
Smykkesten

Kategorier(2)

136 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Konfirmationsgaver 2022

Det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjælpe med inspiration til gaven.
At blive konfirmeret er overgangen til de voksnes rækker, hvor den perfekte gave er et ur. Uret symboliserer ansvar og tilføjer funktionel værdi for den unge voksne. I dag er det dog ikke kun den funktionelle værdi, der gør at alle konfirmander ønsker sig et ur. Det er derimod urets anvendelse som et accessory, der gør det til den perfekte gave. Hos Ditur.dk har vi mere end 3.000 ure, som alle er udvalgt med baggrund i høj kvalitet og et moderne samt trendy design. 

Uret kan være en personlig gave og i en tid, hvor konfirmander primært for kuverter med kontanter, så er det en sikker vinder. Med et sortiment på mere end 3.000 ure har du god mulighed for, at vælge et ur til konfirmanden, som du mener passer til hans eller hendes stil. Der er dog mange aspekter du bør tage stilling til; Hvor stort skal uret være? Hvilken rem? Hvilken farve? På denne side hjælper vi dig i den rigtige retning i valget af den perfekte gave til konfirmanden. Vi har samlet et udvalg af de mest solgte ure til konfirmander, som passer perfekt til nutidens tendenser. 

Konfirmationen er den første for alvor store dag i mange unge menneskers liv. Det bliver som regel fejret med stor fest, god mad og masser af gæster. Pigerne iklæder sig de fineste kjoler de ejer, og har flot opsat hår. Drengene hopper i, måske for første gang i deres liv, et jakkesæt og pæne sko. De ligner små voksne, og konfirmationen bliver da også kaldt for overgangen mellem ung og voksen. 

Du er som gæst egentlig også selv klar til den store dag. Jakkesættet er fundet frem, skjorten er strøget, og talen er du også godt i gang med. Du mangler kun én ting: konfirmationsgaven. 

Gave til konfirmanden

Da dagen er en fejring af konfirmanden, er der ganske naturligt også nogle konfirmationsgaver, som følger med som en del af arrangementet. Konfirmationen er efterhånden kendt som en dag, hvor konfirmanden får en nærmest utrolig mængde gaver. 

Mange konfirmander har svært ved at lave en udførlig ønskeliste, hvad angår konfirmationsgaver. Mange ønsker sig bare penge. Men der er mange som synes, at det er en smule kedeligt og upersonligt at give penge som gave. 

Derfor har vi hos Ditur.dk samlet nogle gaveidéer til konfirmationsgaver til ham og til hende.


Budget for konfirmationsgaver

Men inden vi når helt dertil, skal vi snakke budget. For mange er i tvivl om, hvor meget man skal give for, når man køber gave til konfirmanden. Og vi kan godt forstå tvivlen. For der er meget stor forskel på, hvor meget forskellige personer giver. 

Og det rigtige svar er, at der ikke er noget rigtigt svar. Brug et beløb du selv synes er passende, og fokusér på at finde en gave, som du tror konfirmanden bliver glad for. 

Vi har mange produkter i forskellige prisklasser, som alle vil være oplagt som gaver til konfirmanden. Hvis du er nervøs for, om konfirmanden ikke bryder som om det du har købt, skal du huske, at der er 99 dages returret på Ditur.dk. 


Konfirmationsgaver til hende

Smykker er næsten altid en sikker vinder, når man skal købe gaver til piger og kvinder. Derfor er det også oplagt som konfirmationsgave til hende. Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af smykker af høj kvalitet. Vi har således både ringe, armbånd, halskæder, øreringe, solbriller og meget andet, som du kan gå på udkig efter, når du skal finde konfirmationsgaver til hende.

Vores udvalg spænder bredt, og vi har smykker i mange farver, udtryk og materialer. Alle brands er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi fører bl.a. Pilgrim, Michael Kors, Izabel Camille, Pico, Nordahl Jewellery, Paul Hewitt mm. 


Konfirmationsgaver til ham

Ure er en oplagt gave til konfirmanden. Mange i konfirmationsalderen har måske ikke vænnet sig til at gå med ur, men det er på tide, at de kommer i gang med det. Og hvad er mere motiverende end et flot armbåndsur, som man kan vise frem på håndleddet? Hos Ditur.dk fører vi en række af de store kvalitets-brands såsom eksempelvis Jaguar, Seiko og Tommy Hilfiger.

Hvis konfirmanden allerede har et ur, som han er meget glad for, er der heldigvis mange andre muligheder, når du skal finde konfirmationsgaver til ham.

Vi har nemlig også et bredt udvalg af accessories til mænd. Gå på udgik i vores store udvalg, hvor du bl.a. kan finde armbånd, halskæder og ringe til mænd. 

 

Køb dine konfirmationsgaver på Ditur.dk

Du kan trygt købe konfirmationsgaver til både hende og ham hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

4