Klassiske ure

I denne kategori finder du en samling af vores klassiske ure. Et klassisk ur er altid en sikker vinder, og er for dig, der godt kan lide det stilrene og ikke tager for mange chancer, når du skal sammensatte dit outfit. Du får altid Danmarks bedste pris, når du køber et ur hos Ditur.dk - Vi tilbyder nemlig prisgaranti. 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Materiale
Type

322 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

322 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klassiske ure

De fleste kvinder er vilde med smykker, og mange vil anse uret for at være et af de vigtigste. Et ur er med til at skabe det perfekte outfit for dig, men er også en del af din idenditet. Det er derfor utrolig vigtigt at finde det helt rigtige ur, det vil vi gerne hjælpe med. 

I denne kategori finder du vores samling af klassiske ure. Et klassisk ur er for dig, der generelt godt kan lide den lidt mere afdæmpede skandinaviske stil, og som ikke tager de helt store chancer, når det kommer til smykker. Har du derimod et klassisk ur, og er klar til at have noget mere farverigt, så klik ind på følgende link.

Få dit ur til Danmarks billigste pris

Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti, hvilket betyder vi løbende tjekker konkurrenternes butikker og webshops, for at sikre os, at vi har Danmarks bedste priser. 

9

Vores kunder elsker os