Guld ure

Guld ure er en kategori, hvor vi har samlet alle vores ure i guldfarver. Her finder du både ure i  rosa guld og den mere normale rene guld. Urene varierer i pris, de kan ligeledes være både mekaniske eller kvarts. Alle mænd bør have et guld ur i deres samling og med denne kategori har vi gjort det nemt for dig. Hos Ditur.dk er der prisgaranti og hurtig levering på alle vores ure. 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Urværk
Glas
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Gangreserve
Urtype

223 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

223 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Guld ure

Størstedelen af danske mænd vil pege på uret, som den vigtigste accessory for mænd. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige ur. I denne kategori finder du vores guld ure, som både varierer i pris, men du kan også både få dem med et mekanisk urværk eller kvarts. 

Guld ure ses ofte på amerikanske rappere, som altid bærer lidt ekstra bling bling, og man kan roligt sige, at de går efter et unikt look. Guld uret er derfor til dig, som godt kan lide at skille dig lidt ud og på samme tid blive bemærket for dit lækre ur. 

 Hos Ditur.dk tilbyder vi forskellige guld ure, vi har både ure i rosa guld og i den mere rene guld farve. Vores ure er desværre ikke lavet af rigtig guld, men derimod farvet med en guldlegering. Denne legering gør, at urene ikke falmer og bliver trælse at se på, hvilket medfører, at farven holder rigtig længe. 

6

Vores kunder elsker os