Michael Kors Darci MK3192

50% rabat

Vejl. Pris: 2.395 kr

Specialpris 1.195 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Darci MK3192

Her får du et af vores populære og klassiske ure fra Michael Kors i et elegant design, der passer godt til de fleste situationer. Uret har en flot lænke og urkasse i rustfrit stål af høj kvalitet i rosaguld. Derudover er urskiven pyntet med 2 rækker af flotte sten hele vejen rundt.

Michael Kors
Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer MK3192
EAN 4051432739163
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Michael Kors Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen. Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Rosaguld
Farve på rem Rosaguld
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Udsmykning Sten
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 39 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 9 mm
Rembredde 12 mm
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

God kvalitet
Super god kvalitet og meget elegant ur. Bruger det utrolig meget kan ikke se at det bliver brugt
Josephine - 15. jul. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Darci MK3191
God kvalitet
Jeg er overrasket over kvaliteten til prisen. Føler virkelig jeg får meget ur for pengene. Uret skal ses i virkeligheden, da stenene skinner flot
Nanna Antonsen - 20. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Darci MK3191
SÅ FLOT
Dette ur er så fint, jeg har det på lige nu og det stråler virkelig!!!
Christina Møller - 20. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Darci MK3191

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.