Filtre
varer

Brugte ure

Brugte ure er det oplagte valg til ur elskeren, som enten ønsker premium ure til en rekord lav pris eller ur entusiasten, som elsker at have mange forskellige ure at vælge imellem, og hvor prisen derfor spiller en stor rolle. Uanset hvorfor du leder efter brugte ure, så kan du lave en god handel hos Ditur. Hos Ditur så sikrer vi en tryg handel for både køber og sælger af brugte ure. Vi garanterer den sikre handel ved selv at købe urene fra sælgerne, og derefter sælger vi urene videre til en god pris til køberen. På den måde er du sikret en tryg og sikker handel for både køber og sælger når du handler gennem Ditur.

Derfor kan du sagtens finde dit nye brugte ur hos Ditur

Brugte ure til salg til lave priser

Hvis du ønsker et ur til en vanvittig skarp pris, så vil et brugt ur være det rigtige valg til dig. I og med urene er brugte, så vil prisen naturligvis ligge en del under alle de andre priser på markedet. Du skal dog være opmærksom på at urene muligvis har nogle skræmmer, et batteri som snart skal skiftes eller andet i og med uret allerede er taget i brug. Sælgeren af uret skal gøre opmærksom på hvilke fejl og mangler som uret har og hvilken stand, som uret er i. Derfor er du som køber af brugte ure klar over hvilke mangler som uret har, og derfor tage et valg, om du ønsker uret eller ej.

Køb brugte ure online

Når du køber brugte ure online, så kan du købe uret uanset om du befinder dig i København, Aarhus, Klarlund, Aarlborg eller et helt andet sted. Derfor kan du finde et bredt udvalg af brugte ure fra hele Danmark når du køber gennem Ditur. 

Køb brugte ure fra de største brands hos Ditur

Hvis du leder efter en sikker platform, som sælger brugte ure fra de bedste brands, så er Ditur det rigtige sted for dig. Vi sælger nemlig brugte ure fra de største brands på markedet heriblandt Michael KorsFestinaCitizenCasioOrientJaguarTissotTommy Hilfiger og mange flere. Derfor har du gode muligheder for at finde et brugt ur i god stand og til en lav pris fra dit favorit brand hos Ditur.

Hvordan sælger du brugte ure til os?

Ønsker du at sælge brugte ure til Ditur? Så skriv en mail til [email protected], hvor du vedhæfter billeder af uret samt hvilken model ur, som det drejer sig om. Vi køber udelukkende ure, som er i fejlfri stand, da vi skal tilbyde minimum 2 års reklamationsret på urene. Af samme årsag, så køber vi udelukkende ure fra kendte brands eller brands som vi selv forhandler på siden. 

Nem og sikker køb og salg af brugte ure hos Ditur

Hvis du ønsker at købe eller sælge brugte ure, så er der ofte en risiko for at handlen bliver misvedligeholdt af en af parterne. Denne risiko bliver elimineret når du køber brugte ure gennem os. Vi sikre nemlig en sikker handel for både køber og sælger, hvilket kan give dig en tryg og god oplevelse i forbindelse med handlen af brugte ure. Vi køber selv urene fra sælger eller modtager urene fra retur, og sælger dem videre til 

Køb brugte ure til markedets skarpeste pris

Hos Ditur har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Det vil sige, at du altid kan finde ure hos, til markedets bedste pris. Kender du til en webshop eller butik, der sælger det pågældende ur billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

Når du handler hos os, nyder du samtidig godt af vores mange andre fordele. Vi sørger bl.a. for lynhurtig levering, og tilbyder også 99 dages returret og 2 års garanti. En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. Det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 55.000+ anmeldelser på Trustpilot