OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Studentergave

Uanset om huen er rød, blå, lilla, sort eller noget helt femte, så fortjener studenten en god gave for at markere den store dag, hvor huen lander på hovedet.

Studenterhuen markerer nemlig ikke kun kulminationen på 2 eller 3 års hårdt arbejde, men er samtidig et udtryk for, at man for alvor bliver en del af voksenlivet. Til at markere denne overgang er et ur en oplagt gave til studenten. 

Et ur er således et smykke, man har med sig mange år frem, og med et ur kan du med glæde tænke tilbage på den store dag. Hos Ditur.dk finder du gaveinspiration til både den mandlige og kvindelige student, og med mere end 3.500 ure i vores udvalg kan du med sikkerhed finde et ur til studenten. 

Danmarks bedste priser og 99 dages returret

Som altid tilbyder vi prisgaranti på alle vores ure, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag-levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot.

Produkter

Filtrering

Pris
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Krone
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve
Type Accessories
Smykkestørrelse
Farve
Materiale
1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på