1

Inspiration til studentergave

Det kan være svært at finde den perfekte gave studenten. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjæpe med inspiration til, hvilket ur du bør vælge som studentergave.
Det at blive student er for alvor overgangen til de voksnes rækker. Traditionelt så er uret et symbol på, at man nu går ind i de voksnes rækker. Arbejdet skal passes og aftaler samt mødetidspunkter skal overholdes. Uret har derfor en funktionsværdi i, at det hjælper med at overholde aftaler. I dag er det ikke længere den funktionelle værdi i uret, der gør at alle studenter ønsker sig et ur. Uret er et mode symbol og er manden og kvindens vigtigste smykke. Uret har derfor en fantastisk anvendelsesmulighed i, at være et accessori. Måske det er mandens eneste accesori? Netop dette gør uret til en god gave til studenten. Hos Ditur.dk har vi mere end 1.000 ure, som alle er udvalgt med baggrund i høj kvalitet og et moderne samt trendy design. 

En personlig gave vil altid være et hit. Især studenter får flere flade kuverter end personlige gaver, hvilket vi hos Ditur.dk gerne vil gøre op med. Derfor anbefaler vi uret som den perfekte gave til studenter. Med mere end 1.000 af de mest moderne og trendy armbåndsure kan du hos Ditur.dk købe et unikt ur til studenten. Nedenfor hjælper vi dig i retningen af de mest populære og hotte brands til studenter. 

Den perfekte studentergave til piger:

Uret er pigens vigtigste smykke. Det er feminint og elegant og det er med til at fuldende ethvert outfit. Netop derfor er et dameur et god gaveidé til en studenten. Hos Ditur.dk anbefaler vi det elegante og feminine design til studenter. Det er de enkle og rene linjer samt de mindre urskiver, der er populære og trendy. Nedenfor er 4 eksempler herpå. Klik på billederne for at komme til de respektive brands og se flere ure. Alle ure kan byttes med fuld returret 99 dage efter købet, så du kan trygt købe uret i dag.

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til studenter her. 

 

 De viste brands ovenfor er hhv. Cluse, Paul Hewitt, Daniel Wellington og Olivia Burton

Den perfekte studentergave til drenge:

Uret er mandens eneste smykke, og en must-have for studenten. Hvis du vil være sikker på, at din studentergave går "rent ind" hos modtager, så bør du købe et moderne og trendy ur til studenten . Hos Ditur.dk har vi danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vi har stort fokus på, at vores sortiment hele tiden byder på de nyeste og mest trendy brands fra hele verden. En god gaveidé til studenten i er et herreur med moderne farver og trendy stil.

Vi har samlet de mest populære ure til studenter lige her. Nedenfor er 4 eksempler på populære brands til studentergave. Klik på billedet for at komme til brandet og se resten af udvalget. Du får 99 dages returret når du handler gaven hos Ditur.dk, så du kan trygt købe den i dag. 

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til studenten her. 

 

 De viste brands ovenfor er hhv. Komono, Bonvier, Vincero og Grand Frank.

Denne side indeholder forslag til den gode gaveidéer til studenter i . Siden er til inspiration til gaven.