SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT LE LOCLE POWERMATIC 80 T0064071103300

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant stål urskive med sorte markeringer. Derudover har uret et mekanisk automatisk urværk, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
120 gram
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Varenummer T0064071103300
EAN 7611608276969
Køn Herreure
Brand Tissot
Urværk Mekanisk automatisk
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Bredde på rem 18 mm.
Gram 120 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 39 mm.
Gangreserve 80 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

TISSOT LE LOCLE POWERMATIC 80 T0064071103300

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.495 kr

Modelserie