OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Tissot Le Locle Powermatic 80 T0064071603300

På lager

9% rabat

Vejl. Pris: 3.645 kr

Specialpris 3.295 kr

Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot Le Locle Powermatic 80 T0064071603300

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet, og et stilrent design. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant stål urskive med en sort læderrem og markeringer. Derudover har uret et mekanisk automatisk urværk, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
Butterflyt-spænde
Uret har et butterfly-spænde. Et butterfly-spænde er et skjult spænde, der sidder komfortabelt omkring dit håndled. Det giver uret et eksklusivt look, minimerer slitage på remmen, og gør det samtidig hurtigere og nemmere at få uret af og på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
70 gram
Produktet vejer 70 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 80 timer
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Varenummer T0064071603300
EAN 7611608276990
Brand Tissot
Type Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Spænde Buttefly-spænde
Gram 70 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 39 mm.
Gangreserve 80 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på