SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-Lady Lovely T0580093303100

Dette ur er perfekt til den moderne kvinde, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant urskive i lys med guld markeringer. Uret er udført i et simpelt og klassisk design med en lænke i guld, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. uret har en diameter på 20 mm, og er vandtæt til 5 ATM. Uret har et kvarts urværk. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
30 gram
Produktet vejer 30 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Specifikationer
Varenummer T0580093303100
EAN 7611608247440
Køn Dameure
Brand Tissot
Urværk Kvarts
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Gram 30 gram
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 20 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Tissot T-Lady Lovely T0580093303100

På lager kun 1 stk. tilbage!

2.495 kr
Modelserie