Tommy Hilfiger Decker 1791559

16% rabat

Vejl. Pris: 1.795 kr

Specialpris 1.495 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Decker 1791559

Dette ur fra det verdenskendte Tommy Hilfiger er et moderne og ekstravagant herreur til manden, der ønsker at skille sig ud. Uret er designet med fokus på rene linjer, flotte detaljer og god kvalitet. Med dette ur, er du garanteret at stå snorlige - både til hverdag og til den kommende fest! 

Den flotte sorte urskive med tre kronografer og datovisning komplementerer urets two-tone lænke i langtidsholdbar rustfrit stål og giver uret et stilrent og unikt udtryk. Er du således på udkig efter et unikt all-round ur, som du både kan bruge til alle outfits og som samtidig skiller sig ud fra mængden, så har du her fundet dit næste ur!

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1791559
EAN 7613272300780
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge. Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på urkrans Guld
Farve på rem Guld Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses. Two-tone En two-tone lænke giver uret et anderledes look. Med en two-tone lænke kombineres to stålfarver.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 46 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 11 mm
Rembredde 20 mm
Vægt (uden emballage) 150 g
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Foldelås
Funktioner Datovisning Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv.
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Fedt ur
Virkelig fedt ud og mega go service
Jeg købte dette ur til sønnike i fødselsdagsgave og han synes det var mega fedt ❤️Jeg fik graveret navn og fødselsdato bagpå for lidt mere personlig gave
Dorte - 25. jul. 2022
Fedt ur
Lækkert ur, hurtig levering og fedt design!
Kris - 4. jul. 2022
Fantastisk ur
Et af de fedeste ure jeg har haft om armen. Kvaliteten må ikke forveksles med et dyrt ur, men til prisen er alt fint.
Carl L. - 20. maj 2022
Fantastisk
Er helt vild med størrelsen, designet, kvaliteten, prisen, det er på top 10 listen🤩👍🤩
Jesper Martin - 7. maj 2022
Fedt design!
Det lækreste ur jeg har købt nogensinde. God kvalitet, virker ikke ranglet og har bare et virkelig fedt design man kan bruge til alt!
Carsten - 20. apr. 2022
Lækkert ur!
Det er et virkelig lækkert ur, og er endnu flottere i virkeligheden! Super god service og hurtig levering.
Janus - 5. apr. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.