Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1595
    kr3195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

21 produkter

Garmin Instinct

Garmin Instinct er en robust og populær smartwatch serie fra Garmin. Instinct er designet til at modstå barske omgivelser, så du kan bære uret uanset hvor du er, og hvad du skal. Garmin Instinct er indbygget med GPS, så du kan finde rundt uden at fare vildt uanset, hvor du befinder dig.

Denne smartwatch serie er designet til at lave op til selv de hårdeste krav fra det amerkaniske militær. Af den årsag, så vil disse ure i stand til at modstå både vind og vejr med robusthed efter militær standard. Derudover har Instinct urene en virkelig lang batterilevetid på op til 14 dage, hvilket er en del mere en standarden på markedet. Garmin Instinct er også udstyret med Global Navigation Satellite (GNSS), hvilket er et globalt dækkende satelit system, så du kan finde rundt over hele verdenen.

Men funktionerne ved disse eksklusive smartwatches stopper ikke her! I serien så er der en højfunktionel indbygget sportsapp og urene er kompatible med smartphones, så du kan sagtens modtage dine beskeder uanset, hvor du befinder dig. Derudover giver Garmin Instinct dig mulighed for at kortlægge, registrere og synkronisere dine vandreture med deres virkelig fede app. Denne serie er noget af det bedste indenfor smartwatches til personen, som elsker den aktive livsstil.

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af Garmin Instinct ure. Skulle du dog ikke finde dit nye smartwatch her på siden, så kan du altid gå på udkig i vores andre Garmin kollektioner, som indeholder seriene: Fenix 7VivoactiveVenuLilyMarQVivomove og meget mere!

Du finde et stort udvalg af Garmin urremme i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtig rem til dit ur, uanset, hvilken model, som du beslutter dig for.

Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar er en videreudvikling af den originale Instinct model. Serien har alle de samme funktioner som sin forgænger, men har fået tilføjet nogle vilde features. Den feature, som taler mest for denne nye serie er helt klart solar funktionen. Et solar ur benytter ikke lader for at lade op, men bliver faktisk opladet af solens energi, og vil derfor altid være ladet op og klar til brug, så længe den har modtaget sollys.

Garmin Instinct Graphite

Garmin Instinct Graphite er den mest populære model i serien. Det som Graphite indikerer er den flotte grafit farve som uret har. En grafit farve er en sort tonet farve, som giver uret et meget neutralt med klassisk look, som mange sports- og aktivitets entusiaster efterspørger.

Find et godt tilbud på Garmin Instinct ure hos Ditur

Du kan trygt købe dit nye Garmin Instinct ur hos Ditur, hvor du også altid kan finde gode tilbud på Garmin ure. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og derfor er prisen som udgangspunkt helt i bund. Men derudover kan du altså også løbende være heldig at finde helt ekstraordinære gode tilbud på Garmin Instinct ure, når du udforsker vores udvalg.

Udover vores skarpe priser, nyder du også godt af mange andre fordele, når du handler hos Ditur. Eksempelvis har vi dag-til-dag levering som gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på dit nye og lækre ur. Derudover har vi også 99 dages returret og en sublim kundeservice. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1