Smykkeskrin

Her finder du alle vores højkvalitets smykkeskrin, der kan beskytte dine yndlingssmykker bedst muligt fra støv og smuds!

Smykkeskrin

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr6295
Brand
Materiale
Farve

34 produkter

Smykkeskrin

Smykkeskrin er igen blevet populære og er kommet på mode. Hos Ditur kan vi sagtens forstå hvorfor. De er nemlig både smukke, men i særdeleshed også praktiske. Når man har mange smykker, kan det nemlig hurtigt blive noget rod med opbevaring. Et smykkeskin har plads til at opbevare alle dine øreringe, armbånd, halskæder, ringe og mm. uden problemer.

Problemet omkring rodet ved smykkeopbevaringen løses af et smykkeskrin. Her er alle ens smukke smykker samlet på ét sted. På den måde kan du altid finde dine smykker, og samtidig er de også bedre beskyttet mod ridser. Ydermere vil det passe fint ind på både badeværelset eller soveværelset, og kan indgå som en aktiv del af indretningen. Smykkeopbevaring er virkelig vigtigt når du skal opbevare dine smykker fra dine ynglings brands såsom: Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs eller et helt andet mærke, fordi du vil have smykkerne til at holde så længe som muligt.

Stort udvalg af smykkeopbevaring - se vores flotte smykkeskrin

Samtidig med at være en praktisk foranstaltning, gør et smykkeskrin også din opbevaring af smykker smukkere end nogensinde før. Når du kigger i vores udvalg, vil du således se det ene smukke smykkeskrin efter det andet.

Uanset hvilket et du bliver forelsket i, så vil du få et af høj kvalitet, som med garanti vil klæde det rum, som det bliver placeret i.

Store og små smykkeskrin 

I vores brede udvalg af smykkeskrin, vil du se, at de varierer i størrelse. Vi har alt fra små fine og praktiske smykkeskrin til de større smykkeskrin. På den måde kan du finde en passende størrelse smykkeskrin, uanset hvor mange smykker du har i din samling. 

Derfor er vores håb, at du kan finde et passende smykkeskrin i vores udvalg, uanset hvordan dine behov er.

Smykkeskrin i træ, læder, velour, almuminium og meget mere hos Ditur

Leder du efter et smykkeskrin i træ, velour, aluminium eller noget helt fjerde? Så behøver du ikke lede længere, fordi vi har et stort udvalg af smykkeskrin, som er blevet udført i mange forskellige typer materialer. Alle vores smykkeskrin er udført i kvalitets materialer, så du er sikker på at få noget smykkeopbevaring af virkelig høj kvalitet uanset om du køber i træ, læder eller velour. Materialerne er både langtidsholdbare og flotte i designs, så du vil ikke fortryde at købe et smykkeskrin hos Ditur.

Smykkeskrin fra de største mærker

Når du skal vælge smykkeopbevaring, så skal du selvfølgelig være opmærksom på hvilket mærke, som det kommer fra. Nogle foretrækker de lidt dyrere og kvalitetssikre mærker såsom Wolf eller VonBoie, hvor andre foretrækker de lidt billigere men kvalitetsbevidste brands som Markberg. Uanset hvilket mærke smykkeskrin, som du leder efter, så kan du finde din favorit hos os. Ditur har også designet vores egne smykkeskrin, som kommer i virkelig god kvalitet og overraskende lave priser. Dette er muligt for os, fordi vi har skåret alle de fordyrende mellemled vægt, samtidig med at du ikke skal betale for brand navnet.

Rejsetasker - Smykkeopbevaring på farten

En rejsetaske er den perfekte løsning til kvinden, der er på farten. Uanset om man skal på ferie i udlandet eller på weekendsophold, så er det vigtigt for mange kvinder, at de har deres smykker med. En rejsetaske har de samme opbevarings funktioner som et almindeligt smykkeskin, men det er dog nemmere at have med på farten. Det skyldes at en rejsetaske både er mindre og mere robuste, og derfor vil være nemmere at have med på farten. Hos Ditur har vi et stort udvalg af rejsetasker, og du kan derfor finde din favorit hos is.

Stort udvalg af smykkeskrin til damer

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af forskellige smykkeskrin til damer. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, om det skal være mønstret eller ej, og hvilket materiale du foretrækker det i.

På den måde er der mange forskellige ting at overveje, når du skal vælge den rette opbevaring af smykker. Vi håber, at du kan finde lige akkurat den variant, som matcher din personlige stil, og som du vil elske at have stående.

Hvis du mangler noget at putte i dit nye smykkeskrin, kan du tage et kig i vores store udvalg af smykker til kvinder her. Der finder du et stort udvalg af guldsmykker og sølvsmykker, der præsenterer sig ekstra flot i et smykkeskrin.

Smykkeskrin til øreringe

Det er altid svært at finde det helt rigtige opbevaring til dine øreringe. Når du skal opbevare dine øreringe, så skal de være nemt tilgængelige og de skal opbevares sikkert og renligt. Derudover så skal de ligge, så de ikke bliver mikset sammen med alle dine andre smykker, så du ikke kan finde det par som passer sammen. Dette er dog ikke et problem med Diturs smykkeskrin sortiment, fordi vi har tænkt over selv den mindste detalje når vi har indkøbt smykkeskrin. Derfor vil de være virkelig funktionelle til opbevaring af dine ørerine uanset om det er hoops, ørestikker, guld øreringe, sølv øreringe eller noget helt andet. Smykkeskrinene i vores sortiment er designet, så det bliver både sikkert og nemt at opbevare smykker.

Smykkeskrin til armbånd

Et smykkeskrin til armbånd, skal ikke være lige så teknisk, som ved øreringe. Det vigtigste element når du skal opbevare dine armbånd i et smykkeskrin er, at sikre dig at armbåndene ikke vikler sig sammen. Ved vores sortiment af smykkeskrin, så er der tænkt over dette, så du kan opbevare dine armbånd i både guld og sølv uden at skulle bekymre dig om at vikle dem fri når du har brug for dem. 

Smykkeskrin til halskæder

Lidt ligesom når du skal opbevare dine armbånd, så skal du sikre dig at dine halskæder ikke bliver viklet sammen når de ligger i dit smykkeskrin. Det er ikke meget der er værre end at skulle vikle en knude fri fra din halskæde eller vikle to eller flere halskæder fra hinanden især ikke når du skal til at ud af døren. Derfor skal du købe et smykkeskrin med omtanke, så det kan forhindre dette i at ske. Vores smykkeskrin sortiment består af smykkeskrin af højeste kvalitet, hvor der er blevet tænk over den mindste detalje, og derfor kan du sikkert opbevare dine guld halskæder, sølv halskæder, kors halskæder eller en helt anden type halskæde i dem.

Smykkeskrin til ringe

Opbevaring af ringe i et smykkeskrin er ikke normalt et stort problem. Det skyldes at det typisk ikke er et samlet par, og det normalt vil være meget svært at vikle dem sammen. Det vigtigste for dig, som skal opbevare dine ringe i et smykkeskrin er bare at de ligger sikkert, rent og let tilgængelig i skrinet. Du kan i Diturs sortiment finde smykkeskrin, som opfylder alle disse krav, så du kan opbevare dine guld ringe og sølv ringe sikkert.

Køb smykkeskrin hos Ditur

Køb dit nye smykkeskrin hos Ditur og nyd automatisk godt af vores mange fordele. Eksempelvis er du altid sikret lynhurtig levering, 99 dages returret og 2 års garanti.

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. 

1