Dameure

Hos DitUr.dk finder du Danmarks største udvalg af dameure.

Vi har prisgaranti, dag-til-dag-levering og 99 dages fuld returret. Vi har igennem en omfattende udvælgelsesproces sikret os, at vi altid har de nyeste og mest smarte dameure på vores hjemmeside. Vi tilbyder altid prisgaranti på vores dameure, så vi dermed sikrer dig Danmarks bedste pris.

 Vi ønsker, du hos os finder det ur, der matcher dig og din personlighed.  

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Gangreserve
Urtype

998 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

998 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dameure

Leder du efter et flot og feminint ur, så finder du det hos DitUr.dk. Vi har et stort udvalg af dameure fra førende brands. Hos os finder du originale ure til kvinder i højeste kvalitet, og vores kollektion af dameure følger de seneste trends inden for modebranchen. Du kan dermed shoppe dameure fra de nyeste og mest populære serier i øjeblikket.

Vi forhandler dameure til enhver smag

For dig er det vigtigt, at uret er moderne og matcher både din personlighed og tøjstil. Uret må nemlig gerne fortælle noget om dig, og hos DitUr.dk er vi fuldt opmærksomme på dine behov. Du må derfor gerne være kræsen, når du skal vælge et nyt dameur. Vi har et stort udvalg af dameure i alle tænkelige farver, design og materialer. I vores sortiment vil du finde et eller flere ure, som lever op til din standard.

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet, hvis du ønsker at købe dig et billigt dameur. Vi specialiserer os i at forhandle dameure til en billig pris, som bærer præg af moderigtigt design og høj kvalitet. Vores sortiment bliver løbende udvidet, så du altid kan finde moderigtige dameure, der følger tidens trends til en billig pris.

Danmarks bedste priser på dameure

Leder du efter landets bedste priser på dameure, så er du havnet det rigtige sted. Vi har prisgaranti på alle ure i vores sortiment. Vi garanterer altså, at du finder de billigste priser på dameure hos os. Vi mener, at enhver kvinde har ret til at eje et trendy og fashionable ur, der ikke koster en formue.

Derfor har vi presset priserne i bund, så du hos os altid finder de billigste ure på markedet. Vi holder løbende øje med priserne hos vores konkurrenter, hvilket gør, at vi altid har fingeren på pulsen, når det kommer til markedspriser.

Vi har derfor altid gode tilbud på ure til kvinder, så hos os kan du altid gøre et godt køb på dit nye dameur.

Sådan finder du det ønskede ur

Hvis du allerede har gjort dig tanker om, hvilket ur du leder efter, så kan du hurtigt finde frem til dit nye drømmeur. Øverst på denne side finder du et filter, hvor du kan søge på den ønskede prisklasse, mærke, rem og type. Vi har et bredt udvalg af mekaniske dameure og kvartsure, ligesom vi også forhandler guld- og sølvure. Du kan søge på dameure, der er tilpasset din økonomi eller smag, og du finder let alle brands.

Ligesom med herreure er læderrem også et hit blandt kvinder. Vi har altid et stort udvalg af dameure med læderrem til fornuftige priser. Derudover kan vi også tilbyde ure med lænke eller NATO-rem. Hos os kan du finde lige præcis det dameur, der passer til dig.

Når du køber dameure hos DitUr.dk, garanterer vi dig, at kvaliteten er i top. Vores brede sortiment består kun af kvalitetsure, så vi garanterer, at du får leveret et ur, som du vil få glæde af i mange år fremover. Skulle du mod forventning opleve problemer med dit nye dameur, kan du altid benytte dig af din reklamationsret på 2 år.

25

Vores kunder elsker os