LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Smartwatches

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr448
    kr8650
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

51 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Find dit smartwatch på Ditur.dk 

Uret, der kan mere end at vise klokken er et smartwatch - og det er blevet virkelig populært i de seneste år. Det skyldes nok, at vi i samme tidsperiode har oplevet en markant udvikling i teknologien, der gør, at vi nu kan udvikle smartwatches, der har så mange funktioner, at der blot mangler et tastatur for at kunne kalde det en computer. Derfor er et smartwatch også blevet fast inventar på rigtig mange håndled, for de mange funktioner er med til at lette hverdagens opgaver.

Her på siden finder du et stort udvalg af smartwatches til både mænd og kvinder, hvor du har et bredt sortiment at vælge fra. Der er eksklusive smartwatches fra velkendte brands som Garmin og Fossil, men også fra mange af de anerkendte designere som Michael Kors, Skagen Denmark og Armani Exchange. Funktionerne er mange, men udvalget er større - find dit smartwatch på Ditur.dk. 

Hvad kan et smartwatch?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål til vores kundeservice: Hvad kan et smartwatch? Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det spørgsmål stilles så ofte, for der er ganske enkelt stor forskel på de mange smartwatches på markedet, og hvad de kan. Nogle kan det ene, andre det andet - og så er der dem, der kan begge dele. 

På den ene side har vi det rendyrkede smartwatch, der kan det hele. Her tæller funktionerne godt de samme, som du kan finde på din smartphone - du kan downloade apps, klare betalinger og besvare SMS’er - alt sammen fra dit smartwatch på håndleddet. Det er med andre ord funktioner, der gør hverdagens mindste opgave meget lettere, og det er uden tvivl noget af det bedste ved et smartwatch.

Samtidig kan disse smartwatches også en hel del, der relaterer sig til fysiske aktiviteter. De bedste smartwatches er enormt nøjagtige i forhold til at måle hjerterytme, hvor mange kalorier man har forbrændt i løbet af dagen, hvordan man sover og meget mere. Det har kort fortalt funktioner som en aktivitetstracker, og kan dermed holde trit med din træning, søvnrytme og din forbrænding - det er smart!

På den anden side har vi de ure, der udelukkende er designet som aktivitetstrackere, og dem der kun er designet med smart-notifikationer for øje. Er man derfor på udkig efter det bedste smartwatch, kan det altså svare sig at kigge på en model, der kan begge dele.

Smartwatches: herre - og dameure beregnet til alle aktiviteter 

Smartwatches laves til både mænd og kvinder, men der er også rigtig mange der laves i unisex-modeller. Vi har et udvalg, der dækker over det hele, og du finder et bred sortiment af forskellige brands, modeller, farver og typer - så der skulle gerne være et til enhver smag. 

Blandt de de bedste til at producere smartwatches finder man Fossil Group. Fossil Group står bag flere store kendte modebrands og naturligvis også brandet Fossil. Både Fossil smartwatches og Skagen Smartwatches er blandt de mest populære i vores sortiment til både mænd og kvinder. Det kommer på baggrund af deres mange funktioner og stilrene designs, som kan erhverves til virkelig skarpe priser. 

Det hele finder du her på Ditur.dk, hvor du altid handler til Danmarks laveste pris - vi sørger nemlig for prisgaranti på alle varer. Derudover får du 1-2 dages levering og 99 dages returret. Det har været medvirkende til at give os en samlet bedømmelse på 5/5 stjerner på Trustpilot på baggrund af mere end 20.000 anmeldelser, som du kan læse her.

Gode anmeldelser på TrustPilot

Hos Ditur ønsker vi at give dig den bedste oplevelse og det har resulteret i fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på TrustPilot.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice.

2