Ure med sten

Her har vi samlet vores dameure med sten, som alle har et meget feminint og let udtryk. 

Ure med sten

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr18395
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

641 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ure med sten til hende

Hos Ditur har vi et stort udvalg af ure med sten til hende. Urene fås i forskellige designs, størrelser og priser, men har alle det til fælles at de indeholder sten på enten urskive, lænke eller urets bezel. Urene er hver især unikke, og kan både fås med læderremme, lænke, jubilee meshlænke mm.. 

Hos Ditur finder du dameure i en række forskellige prisklasser. I vores optik er kvalitet ikke synonym med dyrt. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at få et flot ur, uden at det behøver at koste en million. 

På hjemmesiden har du også mulighed for at finde et stort udvalg af smykker, tilbehør og accessories så du kan pifte dit outfit op. Du har også mulighed for at personliggøre dit ur ved at få det indgraveret med noget personligt. 

 

Find dit næste ur hos Ditur.dk

Hos Ditur.dk finder du ikke kun et stort udvalg – vi tilbyder også prisgaranti på alle ure.

Vi bestræber os på at sikre dig den bedst mulige pris på alle modeller og urmærker. Hvis du har fundet et ur hos en konkurrerende forhandler, vil du kunne købe det selvsamme ur hos – til en tilsvarende pris.

Alle vores ure er dækket af en 99-dages returret og 2-års reklamationsret. Hvis du pludselig skulle fortryde dit valg, eller opdage en fejl med uret, er du dermed godt dækket.

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

5-stjerner på TrustPilot

Vi går op i at yde en god service. Det kan også også læse på vores Trustpilot. Vi har over 30.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte urforhandlere på nettet. Vi arbejder hårdt for at sikre dig den bedste kundeoplevelse og tilbyde dig en god pris på dit nye ur.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage.

17